Adunarea Generala a A.M.H. va avea loc marti 23.09.2014, la sediul administrativ al A.M.H. din incinta Liceului Kretzulescu, incepand cu ora 18:00.

Ordinea de zi:

         - Raport de activitate anul 2013-2014 (click pentru a descarca) - conform AD Gen 2013 acesta urmand a nu mai fi prezentat (a se discuta daca exista intrebari).
        
- Raport de cheltuieli
         - Discutii schimbari de regulament
         - Sugestii de imbunatatire a activitatii
         - Alte discutii

Cu ocazia Adunarii Generale,  , precum si pana  duminica, 28.09.2014, echipele interesate se pot  inscrie in  noua editie a Campionatelor Municipale de Handbal,  2014 - 2015, la juniori si seniori (Divizia B). De asemenea echipele sunt obligate a prezenta si adresa cu sala de jocuri sportive unde-si desfasoara jocurile cand sunt considerate gazde.

Documente necesare inscrierii echipelor in competitia municipala:
        Cerere de inscriere (click pe link) din partea clubului, asociatiei sportive, sectiei, universitatii, liceelor,  scolilor cu program sportiv, (clase), asociatii sportive de drept  privat, alte grupari cu profil handbal si care nu au scop lucrativ  sau patrimonial,  in conformitate cu  art. 3 din Statutul A.M.H. Buc., semnata si stampilata de club.
        Cerere de afiliere (click pe link) , pentru cei care nu sunt deja afiliati la A.M.H. Buc., nu este cazul echipelor din provincie.
        Cerere de legitimare(click pe link) , pentru a putea fi eliberate carnete.
        Tabel nominal sportivi (click pe link) , de trimis OBLIGATORIU in format electronic pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .
        Cei care nu au tabelul cu jucatorii trimis pana la data mentionata mai sus nu vor fi programati in campionat pana la intrunirea conditiilor.
      
      Orice alt document care sa ateste calitatea si dreptul celor in cauza  sa  poata  participa  la competitii  municipale de handbal.

Go to top