JOI, 26.09.2018, ora 18:30 la Sediul AMH (Liceul Kretzulescu) -  echipele interesate se pot  inscrie in  noua editie a Campionatelor Municipale de Handbal,  2019 - 2020, la juniori sau pana la data de 03.10.2019  pe aresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Scopul acestei intalniri este acela de a stabili modul de lucru (organizare jocuri, regulament)  la juniori pentru sezonul care urmeaza.

De asemenea echipele sunt obligate a prezenta si adresa cu sala de jocuri sportive unde-si desfasoara jocurile cand sunt considerate gazde.

Documente necesare inscrierii echipelor in competitia municipala:
        Cerere de inscriere din partea clubului, asociatiei sportive, sectiei, universitatii, liceelor,  scolilor cu program sportiv, (clase), asociatii sportive de drept  privat, alte grupari cu profil handbal si care nu au scop lucrativ  sau patrimonial,  in conformitate cu  art. 3 din Statutul A.M.H. Buc., semnata si stampilata de club.
        Cerere de afiliere , pentru cei care nu sunt deja afiliati la A.M.H. Buc., nu este cazul echipelor din provincie.
        Tabel nominal sportivi (click pe link) , de trimis OBLIGATORIU in format electronic pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. altfel inscrierea nu va putea fi facuta.
        Cei care nu au tabelul cu jucatorii trimis pana la data mentionata mai sus nu vor fi programati in campionat pana la intrunirea conditiilor.

 

Reguli adoptate:

 

Go to top